Imbratisari la Paris

Imbratisari la Paris o aventura savuroasa in orasul iubirii

(Kissed in Paris)

de Juliette Sobanet

Leda, Grup Editorial Corint, 2014

 

Chloe Turner este organizatoare de evenimente din Washington D.C.. Se pricepe foarte bine la pregatiri, liste, sfaturi si organizari. S-a maturizat devreme, dupa moartea mamei ei fiind nevoita sa aiba grija de surorile mai mici si de tatal depresiv.

Chloe nu a facut niciodata un lucru rau, nu a copiat si nu a chiulit de la scoala, nu a iesit in cluburi noaptea cu baietii, nu s-a sustras de la responsabilitatile fata de familie sau fata de job. De aceea, cand sefa ei o trimite la Paris pentru un eveniment, Chloe nu face nazuri. Cu toate ca, in doar o saptamana Chloe urmeaza sa se casatoreasca cu Paul, barbatul cu care are o relatie de 8 ani de zile, barbatul care ii ofera stabilitate.

Dar aceasta calatorie de afaceri ii va schimba complet viata. In ultima dimineata la Paris, in camera ei de hotel, tanara americanca se trezeste fara haine, fara geanta, fara pasaport si fara inelul de logodna. Cum s-a putut intampla asa ceva unei fete ordonate si linistite? Nici Chloe nu stie cum a ajuns in aceasta situatie, are doar o vaga amintire despre Claude, un francez cu care a baut un pahar de vin.

Mai mult, politia este acum pe urmele ei. Claude este un escroc cautat in toata Franta, iar Chloe este suspectata ca ar fi complicea lui.

Singura salvare a tinerei este Julien. Un francez sarmant, misterios, inteligent, care lucreaza ca agent sub acoperire in cazul lui Claude. Julien o ajuta pe Chloe sa fuga de politie si impreuna pornesc pe urmele lui Claude. Tanara vrea doar sa-si recupereze inelul de logodna si pasaportul pentru a se intoarce acasa..dar ce urmareste oare Julien?

 

Imbratisari la Paris de Juliette Sobanet este o poveste despre iubire si pasiune. Despre relatii, familie, stabilitate si curaj. Despre decizii importante, responsabilitate, despre destin si suflete. Un roman care m-a facut sa visez la iubire si la o calatorie undeva departe, intr-un loc frumos, alaturi de cineva drag care stie sa ma faca sa radiez de fericire.

 

In Annecy chiar mi-ar placea sa ajung. La Hotelul Splendid din Annecy unde s-au cazat Chloe cu Julien.

Imbratisari la Paris este un roman care te captiveaza si te intriga, un roman de care te vei indragosti cu siguranta. Te vei indragosti de povestea lui Chloe, de Julien, de frumoasa si nebuna lor aventura, de locurile care sunt descrise in carte, de vinul frantuzesc, de fiecare moment amuzant in parte.

Comments

  1. Oana

    Am citit si eu cartea. Mi-am dorit-o de cand i-am vazut titlul.
    E usurica, te prinde. Pe mine m-a prins bine cel putin. Am inceput-o intr-o seara, iar a doua zi, trezindu-ma prea devreme, am reluat lectura si nu am mai lasat-o din mana pana nu am terminat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *