Escape Experience

Escape Room este cea mai frumoasa experienta traita in ultimul timp. Imi place sa ma joc, sa fiu atenta la detalii, sa gandesc, sa gasesc indiciile, sa descopar misterul si sa ma descopar pe mine. Imi plac la nebunie provocarile si de fiecare data am mai invatat cate ceva despre mine in urma unei provocari bine gandite.

Asadar, cand am fost din nou provocata la evadare am acceptat pe loc.

Am mers de aceasta data pe Calea Victoriei, la nr. 21 si am urcat la etajul 7. Acolo se afla Escape Experience. Intr-adevar, a fost o experienta captivanta si inteligenta.  Escape Experience m-a provocat sa-mi depasesc limitele, mi-a reamintit de jocurile copilariei, m-a indemnat sa fiu creativa si sa gandesc outside the box.

Escape Experience presupune echipa, comunicare, inteligenta, o minte deschisa, multa creativitate si libertate. Desi esti inchis intr-o camera, nimic nu te impiedica sa gandesti, sa faci tot felul de asocieri traznite, sa cauti cheia unde poate ca nu te-ai fi gandit vreodata sa o cauti. Esti liber sa fii tu, sa fii optimist si vesel, esti liber sa faci (aproape) orice ca sa evadezi.

Am mai fost in alte doua camere pana acum: Smart Escape si Puzzler.  Evident ca prima evadare va ramane in suflet pentru totdeauna, dar Escape Experience are ceva aparte. Mi-a placut tare mult. M-a captivat instant, este un joc real si inteligent, simplu si deosebit.

 

Am fost Internet Explorers (din nou) si am evadat in 45 de minute. Sunt mandra de echipa din care am facut parte: Emil, Malaezu, Iulia, Adriana si Andrei. A fost all about time si all about team. All about time pentru ca asa se numeste camera si all about team pentru ca doar daca esti cu adevarat o echipa poti evada din camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *