Puzzler

Puzzler. Train your brain.

Iulia Boiu, Emil Calinescu, Paul Barbu, Andrei Ciobanu si subsemnata.

Am fost Internet Explorers si am evadat in 43 de minute. Am reusit sa descoperim toate codurile si culorile, am deschis toate lacatele si am gasit statueta, precum si cheia de la camera. 43 de minute. Se putea si mai bine, insa eu sunt multumita de reusita si mandra de echipa din care am facut parte.

Prima experienta intr-un Escape Room a fost cu gratii, catuse si multe cifre. Aceasta noua experienta a fost cu puncte cardinale, culori, coduri si lacate.

Puzzler. Bulevardul George Cosbuc nr. 13.

Daca iti place si tie sa gasesti indicii, sa le pui cap la cap si sa dezlegi mistere, asa cum imi place mie, iti recomand un escape room. Strange gasca de prieteni si antreaza-ti mintea. Este un joc captivant, logic, inteligent si antrenant, care se poate juca chiar si in familie, daca ai copii mai mari de 8 ani. Sau poate faci un team building sa iti cunosti mai bine colegii de birou si sa intaresti relatiile de colaborare. Totul este real si ai doar o ora la dispozitie sa rezolvi misterul.

Inainte de a incepe jocul, puteti sa beti o cafea/ceai/apa/suc si chiar sa va faceti incalzirea cu un board game. Sau puteti ramane la un pahar dupa ce evadati, pentru a impartasi ideile si trairile tale. Puteti scrie cateva randuri ca testimonial si este obligatoriu sa faceti o poza de echipa dupa ce ati dezlegat misterul. In prezent, la subsol este un puzzle cu foarte, foarte multe piese. Mii de piese. Poti ajuta si tu la finalizarea acestuia, ca apoi sa se deschida aici o noua camera din care sa poti evada. Eu personal abia astept sa vad tema acestei camere, sa intru si sa gasesc indiciile, sa rezolv misterul si sa evadez. Atunci cand evadezi ai asa un sentiment extraordinar de libertate, de putere.

Jocurile de evadare te captiveaza, te revigoreaza, energizeaza, te fac fericit si te simti mandru de cine esti si de ceea ce esti capabil sa faci. O sa astepti cu nerabdare sa intri intr-o noua camera si sa dezlegi un alt mister. Si uite asa povestea merge mai departe, ca vantul din Vama Veche .. pardon, ca misterul din Puzzler escape room.

 

Comments

  1. Pingback: Iulia Boiu | Escape room-urile, o nouă alternativă pentru teambuilding

  2. Pingback: Room Escape - Puzzler - Explorer's Room - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu

  3. Pingback: Escape Room. Puzzler. |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *