#SmartEscape

#SmartEscape #Blogger57

Imi plac jocurile, in special pentru ca sunt o luptatoare, iar jocul este, fundamental, un simbol al luptei. Jocurile educa mintea si trupul, antreneaza, resusciteaza, creeaza. De cele mai multe ori, jocul este cea mai potrivita alegere pentru deconectarea de la problemele cotidiene, pentru linistirea gandurilor si gasirea unor solutii pertinente.

Cand eram mica ma jucam toata ziua in fata blocului cu copiii: Tarile, De-a v-ati ascunselea, Sotronul, Frunza s.a. Iar cand era vremea urata ne jucam in scara blocului sau la unul dintre noi acasa: Nu te supara, frate!, Monopoly, Piticot, Jocul de moara etc. Era modul nostru de a socializa, comunica, invata si totodata de a ne distra. Dupa atatia ani, jocul meu preferat a ramas puzzle-ul. A rezolva un puzzle inseamna a gasi piesa potrivita, a intelege locul acelei piese in ansamblul jocului si a dezlega un mister. M-au fascinat intotdeauna misterele, potrivirea pieselor, cautarea unei chei, a unei rezolvari.

Zilele trecute am iesit sa ma joc cu bloggerii. Am fost la SmartEscape unde am incercat sa evadam din inchisoarea de maxima siguranta (The Cell). Si am reusit sa evadam in 57 de minute si 07 secunde. Cred ca este un timp bun pentru o prima evadare. Eu una sunt multumita ca am reusit sa evadam in mai putin de o ora si asta este tot ceea ce conteaza in fond.

 

Escape room este un nou tip de joc de echipa. Jocul de evadare este real si distractiv, imbinand jocuri de logica cu puzzle-uri inteligente, dezvoltand comunicarea si creativitatea. Ai la dispozitie o ora sa descoperi indiciile si sa evadezi din camera. Tensiunea este maxima, dar nu trebuie sa iti fie teama. Exista un buton de panica, plus de asta esti monitorizat in permanenta, nu are ce sa se intample rau. Tu trebuie doar sa te bucuri de joc, sa gandesti si sa iti dezvolti si intaresti relatia cu prietenii/coechipierii.

Impreuna cu Sofia, LauraEmil, Andrei, Paul B., Paul D., Malaezu am format echipa #Blogger57. De cum am pasit in vila de pe Vasile Lascar nr 62 jocul a inceput. Trebuia sa gasim cheia pentru a intra. Iar dupa ce am intrat si ne-au fost explicate regulile jocului, am fost legati la ochi, incatusati, dusi in celula si… a pornit cronometrul. Evident ca nu am sa va povestesc ce se intampla mai departe in escape room: The Cell. Am sa va provoc doar sa incercati si voi. Este un joc deosebit, inteligent, coplesitor. Si totodata este un test pentru voi, un test care va poate aduce cele mai mari satisfactii.

 

Abia astept sa evadez din Laboratorul Misterios (The Lab) si Sediul Securitatii (The Bureau), camere care se vor deschide in curand la SmartEscape.

Escape Room este un joc atat de amuzant, incat merita cu adevarat trait si promovat.

Comments

  1. Pingback: Room Escape - SmartEscape - The Cell - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu

  2. Pingback: Escape Room. Puzzler. |

  3. Pingback: Smart Escape- o noua experienta. - Paul Dutu

  4. Pingback: Puzzler

  5. Pingback: Escape Room: The bureau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *