Teatru la Cinema Movieplex

La inceputul acestui an s-a lansat un proiect frumos in Movieplex Plaza. Este vorba de Teatru la Cinema, proiect care ofera publicului diverse categorii de spectacole: teatru pentru copii, teatru de improvizatie pentru copii, teatru de comedie, teatru de improvizatie, stand-up si sketch comedy.

TalentAgency.ro este producatorul si distribuitorul acestor spectacole frumoase. In prezent, spectacolele se desfasoara astfel: vinerea seara – teatru de improvizatie, sambata dimineata – teatru pentru copii, sambata seara – teatru de comedie si duminica dimineata – teatru de improvizatie pentru copii. Trupele de teatru de improvizatie implicate momentan in acest proiect sunt: Backstage Boys, Trupa iELE, Comedy.Show si ImprovisneyLand.

Eu am aflat de Teatru la Cinema de la Cristina Patrascu.

 

Am adunat grupul vesel de bloggeri si am mers la Teatru la Cinema. Am ras, am strigat “Make noise, Backstage Boys”, si iar am ras. A fost o seara frumoasa in Movieplex Plaza.

 

Am vazut un spectacol proaspat si energic al trupei Backstage Boys. Sapte absolventi ai clasei de actorie a UNATC au infiintat in anul 2010 o trupa de teatru de improvizatie: Backstage Boys. Talentati, veseli, jucausi si provocabili, plini de energie si umor, cei 5 Backstage Boys care au fost pe scena Movieplex vineri seara au creat o atmosfera vesela si captivanta. Cateva jocuri pe care eu le stiam de la cursurile de actorie, cateva jocuri pe care le-am mai vazut in alte spectacole de teatru de improvizatie si cateva jocuri noi. Toate aceste jocuri au condus la un spectacol haios si original. Totul este creat pentru prima oara in fata spectatorilor, astfel ca niciun spectacol nu este la fel. Nu cred ca te poti satura vreodata de teatru de improvizatie.

Make noise, Backstage Boys!

Improvizatia este cea mai mare provocare pentru un actor. Nu este usor sa creezi pe loc o poveste, cu atat mai mult nu este deloc usor sa continui povestea inceputa de un coleg, de la jumatatea unei fraze sau chiar de la jumatatea unui cuvant. Este nevoie de mult exercitiu, creativitate si umor, de coordonare cu partenerii de scena si de chimie cu publicul.

Mi-a placut si am sa revin curand la Teatru la Cinema.

Comments

  1. Pingback: Teatru - Teatru la cinema - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu

  2. Pingback: Teatru la Cinema | CinEmil

  3. Pingback: Concurs Teatru la Cinema

  4. Pingback: Concurs Teatru la Cinema Movieplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *