39 de trepte

39 de trepte

dupa romanul omonim de John Buchan

regia: Gabriela Dumitru

Distributia: Stefan Lupu, Andreea Gramosteanu, Bogdan Talasman, Viorel Cojanu, Claudia Prec

la Teatrul Foarte Mic

Conceptul de teatru in teatru este reinventat, de aceasta data formula corecta si moderna este de film in teatru.

Spectacolul 39 de trepte prezinta, intr-o maniera neconventionala, o zi obisnuita din viata unui artist. Observam cum este viata in spatele camerei de filmat, cu intrigile ei, cu geloziile si nebuniile ei. Descoperim actorii asa cum sunt ei in culise, cu emotii si asteptari, cu bucurii si secrete.

39 de trepte este un spectacol dinamic si amuzant. Actiunea este plina de suspans, tensiune, mister si rasturnari de situatie pline de umor. Decorul este schimbat continuu la vedere si realizam cata munca este in spatele unui spectacol de teatru sau a unui film de succes.

Patru actori, un regizor, o camera de filmat si actiunea incepe. Aproximativ 50 de roluri interpretate de acesti patru actori profesionisti, care nu se lasa intimidati de camera sau de regizorul ce isi mai pierde uneori rabdarea.

39 de trepte este aventura vietii lui Richard Honey. (Hanney este numele acestuia in romanului lui John Buchan. De aici, remarcam si un usor comic de nume.)

Richard este un londonez plictisit de viata sa simpla si monotona. Brusc, situatia se schimba: o femeie este ucisa la el in apartament. Cine era femeia? Cum a ajuns la el in apartament? Cine a ucis-o? Ce sunt cele 39 de trepte despre care vorbea femeia inainte de a muri?

Cautat pentru o crima pe care nu a comis-o, Richard fuge in lume sa descopere misterul celor 39 de trepte si totodata sa gaseasca asasinul femeii misterioase.

 

Un thriller inteligent pus in scena intr-o forma moderna si extrem de comica. Avem placerea sa vedem pe scena Teatrului Foarte Mic cinci actori tineri si talentati, energici si pozitivi. Nu i-am mai vazut pe niciunul din actori pana acum, in actiune. Pe Cladia Prec si Andreea Gramosteanu imi doream de ceva vreme sa le vad pe scena. Si m-am bucurat tare mult ca le-am vazut intr-un spectacol reusit, care le are pe toate: umor, suspans, erotism, emotie, mister, aventura. Si trepte. 39 de trepte. De urcat la Teatrul Foarte Mic pana in sala de spectacol.

 

Comments

    1. Raluca

      Pai era si alt teatru. Ai putea sa mergi sa vezi si 39 de trepte la Teatrul Foarte Mic si sa compari cele doua spectacole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *