Cu ce ti-am gresit noi, Doamne?

Zilele trecute am fost la familia Verneuil. Rachid m-a cucerit pe loc.

Nu am mai ras de ceva vreme atat de mult si de bine cum am ras la familia Verneuil.

 

Claude si Marie Verneuil au patru fiice: Isabelle, Odile, Segolene si Laure. Le-au crescut frumos, in spiritul religiei catolice si isi doresc sa le vada la casa lor, fericite si implinite. Oricat de greu ar fi pentru ei acum, trebuie sa accepte barbatii pe care i-au ales fiicele lor: unul musulman, unul evreu si unul chinez.

Speranta ca inca mai pot avea un ginere catolic sta in mezina familiei.

Exact cand lucrurile au inceput sa se miste mai bine in familia Verneuil, cand Claude si Marie s-au impacat cu gandul ca fetele lor au facut cea mai potrivita alegere, iata ca a venit timpul ca Laure sa-l prezinte parintilor ei pe viitorul lor ginere: Charles, un bun catolic .. african. :))

Intreaga familie Verneuil este data complet peste cap. Claude este foarte incapatanat si nici nu vrea sa auda de casatoria mezinei lui. De asemenea, tatal lui Charles nu este multumit de alegerea fiului sau. Familia Verneuil pare a se destrama usor-usor. Oare fac parintii sacrificii de dragul copiilor lor sau invers copiii fac sacrificii de dragul parintilor?

 

Cu ce ti-am gresit noi, Doamne?

O comedie despre familie, dragoste, intelegere si compromis. O comedie pe care trebuie sa o revad, pentru ca nu este un film de vazut o singura data in viata.

Regizorul Philippe de Chauveron si actorul Medi Sadoun (Rashid) au venit in Romania pentru Festivalul Filmului Francez, iar la conferinta de presa la care am participat am aflat ca exista posibilitatea ca aceasta comedie sa aiba o continuare. Abia astept.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

(Serial (Bad) Weddings // Cu ce ti-am gresit noi, Doamne?)

Regia: Philippe de Chauveron

DistributiaChristian Clavier si Chantal Lauby – Claude si Marie Verneuil;

Elodie Fontan si Noom Diawara – Laure si Charles;

Frédérique Bel si Medi Sadoun – Isabelle si Rashid;

Julia Piaton si Ary Abittan – Odile si David;

Emilie Caen si Frédéric Chau – Segolene si Chao.

 

O comedie geniala distribuita in cinematografe din 14 noiembrie de Odeon Cineplex.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *