Ridicari auto

Imi spunea cineva ca ar vrea sa citeasca si ceva mai rautacios la mine pe blog. Drept urmare ar trebui sa incerc sa fiu putin mai dura.

Ei bine, cred ca am gasit subiectul perfect pentru inceput. Parcarile in Bucuresti si ridicatul masinilor.

La mine in cartier, pe strada Jitia (sector 1) s-a desenat peste noapte o trecere de pietoni. Hmm, foarte ciudat. Zic eu ca nu ii ajuta cu nimic pe pietoni aceasta zebra pe Str. Jitia. Ar fi fost utila o trecere de pietoni pe Str. Dr. Felix chiar la intersectia cu Str. Jitia.

Si totusi ajuta pe cineva. Sa va spun si pe cine?

Ei bine, zilnic vad cum se ridica masinile de pe acea trecere de pietoni. Unele stationeaza acolo 2 minute, cat a traversat soferul pana la farmacie. Ba chiar a lasat si avariile pornite. Dar hop-top, apare plutonier Capsuna, face 2-3 poze, da un telefon si vine ‘masina de ridicat masina’.

Am si imagini. Doar orice proba trebuie dovedita cu inscrisuri.

ridicari auto: Str. Jitia intersectia cu Str. Dr.Felix
ridicari auto: Str. Jitia intersectia cu Str. Dr.Felix
ridicari auto: Str. Jitia intersectia cu Str. Dr. Felix
ridicari auto: Str. Jitia intersectia cu Str. Dr. Felix
ridicari auto: Str. Jitia intersectia cu Str. Dr. Felix
ridicari auto: Str. Jitia intersectia cu Str. Dr. Felix

Am zis ca, intr-o zi, o sa fac o pancarta cu Nu parca ! Se ridica masini. si am sa o pun fix acolo. Posibil munca mea sa fie in zadar si plutonier Capsuna sa apara, sa faca 2-3 poze, apoi sa sune sa vina masina sa ridice si pancarta mea.

Sunt curioasa unde se duc toti banii din ridicari auto. Firmei de ridicari auto ii verifica cineva documentele financiar-contabile? Ajung la Primarie sau la autoritatile responsabile de drumurile din Bucuresti macar o parte din banutii acestia? Se vor face parcari sau poate autostrazi si drumuri pe care se poate circula bine, fara sa-ti rupi masina?

 

Aveti grija unde parcati!

Comments

 1. tanase marius

  nu sunt genul care sa spuna ………lasa-l ca are bani daca are masina dar nici nu cred ca a venit cineva si i-a vopsit zebra sub masina. despre cei care depasesc in curba ce imi poti spune . 🙂

  1. raluca uluiteanu

   Nu, nu i-a vopsit nimeni zebra sub masina. Doar ca omul lasa 1 min masina acolo si culmea, plutonier Capsuna a aparut. La naiba, de fapt el statea de paza. E una sa parchezi pe zebra cu buna stiinta si sa te intorci la masina dupa 2 zile, si alta sa lasi masina 2 minute pe zebra.
   Cei care depasesc in curba .. sunt inconstienti. Poate prea siguri pe ei si pe masina, poate prea nebuni si aventurieri..dar, inconstienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *