Transformers: Age of Extinction

SuperBlog a adus multe lucruri bune in viata mea, printre care si seria Transformers. Spuneam in 2009 ca abia astept sa apara Transformers 3. Ei bine, de vineri 27 iunie intra in cinematografe Transformers 4, filmul fiind distribuit de Ro Image 2000.

Transformers: Exterminarea

Regia: Michael Bay

Distributia: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor

Scenariul: Ehren Kruger

 

Cade Yeager (Mark Wahlberg) este un inventator care isi creste singur fiica, Tessa (Nicola Peltz). Intr-o zi, Cade Yeager achizitioneaza un camion in speranta ca piesele acestuia ii pot aduce ceva banuti frumosi. Camionul insa se dovedeste a fi un transformer, si nu unul oarecare ci chiar Optimus Prime.  Astfel ca familia Yeager se trezeste invadata de guvern, de oameni de afaceri, oameni de stiinta, dar si de Transformersi dornici de razbunare.

Guvernul incearca sa distruga complet autorobotii, creand in schimb proprii roboti si nave spatiale.

Shane (Jack Reynor), prietenul lui Tessa Yeager, este salvarea lor in acest moment. Interesanta prima intalnire dintre tatal si prietenul fetei, mai ales ca Yeager este un tata posesiv si foarte protector cu fiica sa.

Imi place distributia din acest Transformers 4, parca aduce un suflu nou, proaspat. Evident imi place Mark Wahlberg si cred ca ii sta tare bine in rolul de tata protector. Imi place mult Bumblebee, tare simpatic autorobotul galben.

Autorobotii au suflet, astfel ca Optimus Prime este recunoscator familiei Yeager pentru ajutorul dat si pentru respectul aratat, asa incat la randul sau ii ajuta si apara de guvern.

Incepe batalia suprema!

Transformers: Age of Extinction este un film plin de adrenalina si explozii. Replici haioase, efecte spectaculoase si roboti cu suflet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *