Ieri, azi, maine si ORICAND

Dragostea poate sa apara oricand in viata ta. Lucrurile se intampla pur si simplu. O clipa iti poate aduce ce nu iti poate aduce o viata intreaga. O singura clipa e de ajuns sa te indragostesti si sa ramai indragostit o viata intreaga. O singura clipa iti poate schimba viata pentru totdeauna. Poate s-a intamplat ieri, poate se intampla azi, poate se va intampla maine. Se poate intampla oricand.

Ieri, azi, maine si oricand

Adaptare dupa piesa “Pheonix” de Scott Organ

Regia si scenografia: Conrad Mericoffer

Distributie: Victoria Raileanu, Conrad Mericoffer

Locatia: Teatrul Rosu, Music Club

 

 Ieri, azi, maine si oricand este un spectacol despre o clipa in care doi oameni se recunosc pentru totdeauna.

Dupa o aventura de o noapte, ea dispare. Nu au facut schimb de numere de telefon, nici macar nu stiu cum se numeste celalalt.

O luna mai tarziu ea apare la el la usa si are sa-i spuna 3 lucruri.

S-au simtit bine impreuna, dar oare pot trece impreuna prin greutatile vietii? Pot forma un cuplu? Fiecare are bagajul sau din trecut si este greu sa se modeleze situatiei actuale. Cum primesc ei ceva ce nu asteptau?

Viata le ofera un nou inceput. El stia ca nu poate avea ceva, ea nu isi dorea acel ceva. Pana cand s-au gasit.

 

Replici delicioase, comic de situatie, comic de limbaj, romantism, emotie, nebunie, speranta. O comedie care iti poate schimba viata. Ieri, azi, maine si oricand. Un spectacol pe care l-as revedea oricand cu mare drag, ca si cum l-as vedea intaia data.

 

Pe Victoria Raileanu am vazut-o pentru prima oara pe scena si mi-a placut mult. Este talentata si energica. Pe Conrad Mericoffer l-am mai vazut in Crima la Howard Johnson. De aceasta data, impresioneaza placut si ca regizor, nu doar ca actor. Iar impreuna pe scena, cei doi formeaza un cuplu au reusit sa ma seduca si sa ma faca sa ma simt acolo, in lumea lor.

 

Comments

  1. Pingback: Ieri azi maine si oricand | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *